Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Säkra VPN-lösningar för företag - 84 Grams

EVPN

Vi skräddarsyr alltid våra VPN-lösningar utifrån era behov. Oavsett om behovet är att skicka stora eller små mängder data, koppla samman ett eller flera kontor, korta svarstider eller hög bandbredd. Möjlighet till redundans och utökade SLA-nivåer finns självklart. Vi är tillgängliga dygnet runt och levererar såväl nationellt som internationellt. Kontakta oss så hjälper vi er!


MER OM VPN

REDUNDANS

Med en sekundär förbindelse behöver ni inte oroa er för några oönskade avbrott. Många erbjuder så kallad ”redundans”, men ofta är det bara en del av vägen eller den sista sträckan. För oss innebär redundans hela vägen, från A till B. Därför har vi byggt ett helt redundant corenät i världsklass. Våra kunder förtjänar det bästa och vi vet vikten av en fungerande kommunikation.


KONTAKTA OSS

UTÖKAD SLA

Ibland kan det plötsliga inträffa och sällan går det att styra över när problem uppstår. Oftast sker det olägligt och dessutom utanför kontorstid. Vid dessa tillfällen är det viktigt att snabbt kunna komma i kontakt med någon som kan agera och hjälpa till. Vi erbjuder utökade SLA-nivåer och finns tillgängliga alla dagar, året runt. Hos oss är ert bygge i trygga händer!


SLA-NIVÅER

OFFERTFÖRFRÅGAN