SKYDDA ER DATA

DDoS blir allt vanligare vilket innebär att en IP-adress blir attackerad genom flertalet förfrågningar på mycket kort tid. Detta i syfte att hindra användande av tjänsten. Oftast är DDoS-skydd krångliga och framför allt dyra. Vi vill inte att det ska vara krångligt eller behöva kosta skjortan. Därför har vi paketerat våra lösningar utifrån alla tänkbara behov, stora som små. Möjligheter finns att anpassa trafikfiltrering, rapporter samt få tillgång till ett webbgränssnitt som ni själva kan styra.


KONTAKTA OSS

MER OM DDOS

DDoS står för distributed-denial-of-service som sker genom ett riktat angrepp i syfte att slå ut ett nätverk eller en förbindelse. Vanligast är överbelastningsattacker som kan slå ut tjänsten helt och hållet, i flera dagar. DDoS-attacker sker dagligen och kan resultera i enorma kostnader för verksamheten. Vi värnar om våra kunders säkerhet och hjälper er såklart hela vägen!


LÄS MER OM DDOS

EN TRYGG PARTNER

Inget vi gör sker förhastat. Vi utvärderade och testade flera system och leverantörer. Eftersom vi alltid fokuserar på det vi gör bäst var det naturligt att hitta en partner som helt enkelt är bäst inom sitt område. Vi kan stolt presentera vårt samarbete med Netscout som även har Arbor Networks under sitt paraply. Netscout är världsledande i sin kategori och således det naturliga valet för oss och våra kunder!


KONTAKTA OSS

netscout-text

OFFERTFÖRFRÅGAN