Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Om oss - 84 Grams

Vi är specialister inom smarta kommunikations och IT-lösningar till företag och organisationer. Vårt erbjudande består av bredband, kapacitet samt säkerhetstjänster, både via stadsnät och dedikerade förbindelser. Exempelvis; EVPN, Svartfiber, Våglängd, DDoS-skydd m.m. Vi skräddarsyr även mer avancerade och kapacitetskrävande tjänster. Bland annat möjlighet att ansluta direkt till vårt stamnät och dra nytta av vår infrastruktur. Ingen kund är för stor eller liten, behovet är det viktiga.

Då privatkunder är den stora drivkraften i dagens tjänsteutveckling så upplever vi att företag många gånger hamnar i en gråzon, där man inte får den uppmärksamhet eller tillgänglighet som behövs. Många leverantörer jobbar enligt gammal sed och nyttjar inte möjligheterna med den teknik som finns. Vi ville ändra på det. Det behövdes en utmanare. Resultatet blev, 84 Grams.

Vi står på kundens sida i alla lägen. Leverans i tid, med noll fel och till utlovad kostnad, är för oss en självklarhet. Vi tror på personliga relationer och dialoger. Det leder till bäst förståelse – och därmed till de bästa lösningarna. Vi är enkla att få kontakt med och snabba på att återkoppla, det är vårt löfte. Att vara den mest tillgängliga leverantören betyder för oss inte bara att svara snabbt i telefon vid beställning, utan även att alltid hålla våra kunder uppdaterade. Vi har ingen VIP- support och ”övrig support". Hos oss är alla VIP-kunder.

Vårt mål är att alltid leverera den bästa lösningen utifrån varje kunds unika förutsättningar och behov. Våra kunder skall aldrig behöva anpassa sig efter oss, vi anpassar oss efter våra kunder. Därför har vi valt att bygga ett smart nät som vi ständigt optimerar. För att du som kund alltid skall få den bästa upplevelsen.

OFFERTFÖRFRÅGAN