Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Tilläggstjänster - 84 Grams

EXTRA IP-ADRESSER

Har ni flera enheter eller applikationer ni behöver kommunicera med, eller vill ni knyta ihop hela eller delar av er verksamhet? Vi förstår. Ibland räcker inte en IP-adress till. Vi tillhandahåller publika IP-adresser och erbjuder subnät. Finns behov av ett PI-nät så kan vi även hjälpa er med det. Vi anpassar alltid våra lösningar utifrån vad som är bäst för er verksamhet.


KONTAKTA OSS

REDUNDANS

Med en sekundär förbindelse behöver ni inte oroa er för några oönskade avbrott. Många erbjuder så kallad ”redundans”, men ofta är det bara en del av vägen eller den sista sträckan. För oss innebär redundans hela vägen, från A till B. Därför har vi byggt ett helt redundant corenät i världsklass. Våra kunder förtjänar det bästa och vi vet vikten av en fungerande kommunikation.


KONTAKTA OSS

UTÖKAD SLA

Ibland kan det plötsliga inträffa och sällan går det att styra över när problem uppstår. Oftast sker det olägligt och dessutom utanför kontorstid. Vid dessa tillfällen är det viktigt att snabbt kunna komma i kontakt med någon som kan agera och hjälpa till. Vi erbjuder utökade SLA-nivåer och finns tillgängliga alla dagar, året runt. Hos oss är ert bygge i trygga händer!


SLA-NIVÅER

DDOS-SKYDD

Vårt mål är att alla företag ska kunna skydda sin verksamhet, utan att behöva betala onödigt mycket. Oavsett om ni hanterar ett stort datacenter eller en mindre verksamhet, måste kommunikationen alltid fungera. Vi erbjuder lösningar från 500 kr/mån och anpassar dem alltid utifrån era behov och önskemål. Kontakta oss så hjälper vi er att skydda ert företag!


VÅRT DDOS-SKYDD

OFFERTFÖRFRÅGAN