Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Dedikerad kapacitet i världsklass - 84 Grams

SVARTFIBER

Svartfiber innebär att ni får en helt egen fiberuppkoppling direkt mellan vårt nät och er verksamhet, utan några omvägar. Detta passar både er som ställer höga krav på er kommunikation eller är i behov av mycket bandbredd. 1 eller 100 gigabit är för oss inte det viktiga, utan vad som passar era behov bäst. Vi skräddarsyr alltid våra lösningar utifrån era önskemål.


KONTAKTA OSS

DEDIKERAD KAPACITET

Vi levererar dedikerade Lager 2-anslutningar och förbindelser såväl nationellt som internationellt, där vi jobbar oberoende gentemot våra underleverantörer. Har ni behov av att använda multipla VLAN, QinQ eller QoS, så har vi även lösningar för det. Likaså finns det möjlighet att knyta samman flera siter via ett EVPN genom vårt nät. Kontakta oss så hjälper vi er!


KONTAKTA OSS

KAPACITET I NOD

Vi finns etablerade i flera strategiska knytpunkter vilket gör att vi har möjlighet att tillhandahålla er kapacitet och åtkomst till våra peers, direkt i vårt stamnät. Vårt nät är anslutet till de flesta klustren och aktörerna som finns på marknaden. Är ni i behov av IP-adresser så löser vi det såklart. Kontakta oss gärna så vi får veta mer om vilken typ av anslutning ni är i behov av.


KONTAKTA OSS

TRANSIT

Om ni har en egen fiber eller hanterar era egna IP-adresser så har vi möjlighet att erbjuda er en anslutning där ni får möjligheten att nyttja hela vårt nät, endera för att komma ut på internet eller för att ansluta mot en specifik plats. Vi är specialister och har flera års erfarenhet av denna typ av lösningar. Kontakta oss gärna för en skräddarsydd offert.


KONTAKTA OSS

OFFERTFÖRFRÅGAN