Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Våra övriga tjänster inom IT infrastruktur - 84 Grams

IPV6

Antalet IPv6-adresser är i stort sett oändliga, medan nuvarande IPv4-adresser är begränsade. Därav blir efterfrågan på IPv6 allt vanligare, då det förenklar hanteringen av många enheter och öppnar upp för fler möjligheter. Vårt nät är framtidssäkrat och stödjer IPv6 fullt ut, men tyvärr har inte alla nätägare stöd för IPv6 ännu. Intresserad av IPv6? Hör av er så hjälper vi er!


KONTAKTA OSS

PEERING

Vi jobbar ständigt med att optimera vårt nät och att skapa en så smart och dynamisk infrastruktur som möjligt. Därav jobbar vi aktivt med peering. Vi föredrar lokala trafikutbyten, istället för att trafiken ska behöva ta onödiga omvägar och skapa höga svarstider. Vill ni få åtkomst till våra peers eller peera direkt mot oss? Hör av er så tar vi fram en lösning tillsammans!


KONTAKTA OSS

NNI

Säljer ni förbindelser till era kunder eller önskar ni möjligheten att hantera era förbindelser själva? Har ni ett eget nät kan ni transportera det genom vårt och på vis nyttja hela vår uppsättning och infrastruktur. Med ett NNI får ni full kontroll och kan själva administrera era förbindelser i vårt nät. Kontakta oss gärna för att veta mer om hur vi kan jobba tillsammans!


KONTAKTA OSS

OFFERTFÖRFRÅGAN