Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Läs mer om 84 Grams och eldsjälarna bakom IT företaget - 84 Grams

Namnet 84 Grams anspelar på den vetenskapliga studien som gjordes av fysikern Duncan McDougal 1907. I studien framförde han tesen att människans själ existerar, då den gick att uppmäta till en vikt av 21 gram. Vårt företag grundades av fyra eldsjälar – därav namnet 84 Grams.

Visionen med vårt företag är att vi alltid kommer utgå från kundens behov, och inte vad som är bäst eller enklast för företaget. 84 Grams är och kommer alltid vara telekombranschens utmanare, lite som David mot Goliat. Vi är mer än en leverantör som bara levererar tjänster. Vi fungerar även som ett bollplank för våra kunder då vi tror på långvariga relationer som får växa och utvecklas över tid.

Vi tror inte på att blanda privatkunder med företagskunder då detta mixar olika affärslogiker. Vår målgrupp är i huvudsak företag och organisationer samt kollektivt anslutna kunder. Exempelvis; bostadsrättsföreningar, företagshotell, gruppanslutningar etc.

84 Grams verkar både nationellt och internationellt, men med fokus på företag i Norrland. Vi finns på plats med kontor i både Umeå och Sundsvall.

OFFERTFÖRFRÅGAN